Fascinatie over hoe gebruik je de womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou is er dan een update!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Een orasmegarantie wordt er zelfs bij geleverd, omdat het ding dit met garantie levert!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

De uitvinder over dit toestel is een genie en je dank hem of haar op mijn blote knietjes. Het grootste Duitse magazine “Stern” geeft de Womanizer op een schaal met 4 tot 10 een grote 15: ik sluit me op deze plaats compleet voor aan.

Vul de waarde met jouw bestelling in en onze rekenhulp informeert jouw gelijk over dit summier te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Het kan zijn op ieder moment mogelijk een beter termijnbedrag tot ons aan te vervaardigen. 

De Womanizer +size geeft je alsnog verdere ergonomische flexibiliteit. Dit vervaardigd ook niet uit vanaf welke staat - dit lange, platte handvat zorgt een perfecte houvast en bediening gedurende gebruik.

En de verpakking kan zijn niet louter goed maar verder bruikbaar. Dit is geschapen aangaande robuust karton en door een magneet wordt de deksel dicht gehouden. Een blik is zo tegelijk een prima opbergdoosje voor deze womanizer 2Go en bezit een afmeting met slechts 17 x 5 cm.

Daar kan zijn ons fout opgetreden, de excuses wegens dit ongemak. We verrichten daar allemaal met teneinde die webshop perfect te laten functioneren.

- Voor de andere Womanizer kan zijn de zuigkracht beter te bedienen. Een knopjes zitten immers aan een achterkant met dit toestel in regio over aan een front.

De klanten bestaan er ook buitengewoon positief over. Vrouwen melden aan het zij nu in 2 minuut klaarkomen! Bezoek hier de reviews en koop naderhand je eigen Womanizer in de shop! Leave a comment reactions (1)

Zodra een bestelling kan zijn bezorgd ontvang je een sms en/of e-email. Jouw kunt dan alleen peilen indien je jouw bestelling zal afhalen. Vergeet niet om ons geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Met deze betaalmethode betaal jouw gespreid en heb jouw alleen kracht op dit tempo waarin jouw betaalt. Betalen in termijnen kan zijn louter geoorloofd bij een totaalbedrag aangaande € 45,- of meer. Met onze rekenhulp bereken je eenvoudigweg jouw kredietkosten.

Je bestelling is netjes bij jouw thuisbezorgd, doch je kan er voor kiezen teneinde je bestelling voor een PostNL Kwestie te laten bezorgen.

Je bestelling wordt netjes voor jouw thuisbezorgd, maar je kunt er wegens kiezen teneinde je bestelling bij ons PostNL Kwestie te laten bezorgen.

Nauwelijks 8 bijvoorbeeld bij de pro40 maar 6 levels. Ze beschikken over een zachtste 2 levels weggehaald. Zelf vind je het beslist niet heel te starten op ons hoger level. Wil je echt met genoegen enorm zachtjes beginnen en verlangen is je verder retour ervaring womanizer pro naar een lager level mogen vervolgens kan je lekkerder tot de Womanizer Pro kijken.

Ten eerste is daar geen ‘allerbeste’ of ‘verschrikkelijke’ keuze. Dit zal erom welke Womanizer dit beste zit voor je. Doch om jouw keuze beter te maken, heb ik alsnog een momentje kort een voordelen met de Womanizer Pro opgesomd en geef ik met welke vragen jouw jezelf moet stellen alvorens jouw een selectie vervaardigd.

- De Womanizer Pro wordt geleverd betreffende twee meerdere kopstukken welke jouw kan verwisselen. Zo kun je kiezen welk formaat dit allerbeste past op jouw clitoris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *